Over ons

Vervoer Met Zorg

Vervoer Met Zorg biedt een nieuwe dienst aan, Vervoer Met Zorg. Vervoer Met Zorg streeft ernaar om het vervoeren van, jongeren, patiënten en of cliënten zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen. Dit kan worden gedaan door het aanvragen van extra gespecialiseerd personeel om in te zetten tijdens het vervoer. Als organisatie richten wij ons op de zorgsector en dragen we zorg voor de veiligheid, rust en stabiliteit tijdens dit vervoer. Ook verrichten wij indien nodig het vervoer voor de wijkgerichte GGZ. Onze professionals beschikken over de juiste diploma’s, hebben kennis en ervaring in de zorg en zijn BHV-gecertificeerd om het vervoer optimaal te kunnen laten verlopen.

Flexibel met Vervoer Met Zorg

Onze professionals hebben een pedagogische achtergrond en hebben voldoende ervaring om met verschillende doelgroepen om te gaan. Vervoer Met Zorg is in staat om de vaste/persoonlijke begeleiders te ondersteunen waar nodig.

Waarom kiezen klanten voor Vervoer Met Zorg

Ons doel is om optimale klanttevredenheid te behalen, daarom doen wij ons best om zeer flexibel te zijn. Vervoer Met Zorg wil op een laagdrempelige manier door middel van goed opgeleide professionals de doelgroep rustig en veilig vervoeren.

Ervaren hulpverleners

Met onze expertise en flexibiliteit biedt Vervoer Met Zorg een uitkomst!

Goedkoop alternatief

VMZ is voordeliger dan het inzetten van ambulances of andere vervoersdiensten.

Flexibiliteit

VMZ kan elke locatie in Nederland als startpunt of eindbestemming hebben voor hun vervoer.

100% Positive Feedback

Door heldere afspraken met u weet u vóóraf welke kosten VMZ in rekening brengt.

Accreditatie

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment so blinded by desire that they cannot foresee the pain and trouble that are bound.